icon
arrow

Ook samenwerken?

Kom eens langs!

Neem contact op

WERKWIJZE

Beeldcommunicatie biedt talloze mogelijkheden. Van een professionele bedrijfsfilm die jouw bedrijf écht op de kaart zet tot een opvallende videoclip; wij gaan elke uitdaging aan! Onze experts begeleiden en adviseren jou in het creatie-proces. Van script tot pre-productie en van opname tot editing; Eye Movement staat voor sterke beeldcommunicatie!

icon

Brainstorm & Concept

Let’s get creative! Samen met jou gaan we om tafel om een sterk concept te ontwikkelen. Wat wil je graag vertellen? Wat is je boodschap? En wat wil je uitstralen? Samen bouwen we aan een concept dat bij jouw wensen en verwachtingen aansluit. Sámen is hierbij het sleutelwoord; jouw ideeën en wensen, onze creatieve kijk en expertise!

icon

Opnames

Na het ontwikkelen van het concept stellen wij een passende offerte voor jou op. Als deze beiden zijn goedgekeurd kan het échte werk gaan beginnen; het schrijven van een scenario! Wat gaan we allemaal opnemen? En wat is daar voor nodig? Samen plannen we de draaidagen in en zorgen we ervoor dat we in de startblokken staan. Met een team van ervaren experts en professionele apparatuur garanderen wij een optimaal resultaat. Ready to rumble!

icon

Montage & Viewing

Alles staat op beeld, en dan? Tijd om de beelden te bekijken! Dat doen we natuurlijk samen; wij maken een eerste selectie en montage en stemmen die stap voor stap met jou af. Zo kunnen we de kleinste details finetunen en zorgen we voor een perfecte eindproductie.

icon

Oplevering & duplicatie

Tevreden met het eindresultaat? Tijd om ‘m te delen! Na de laatste finishing touch leveren wij de productie op in de gewenste vorm. Deze vorm is afhankelijk van het kanaal waar hij op gepubliceerd wordt; van een full-screen bioscoopvideo tot een YouTube-video, alle formaten zijn mogelijk. Delen maar… Time to shine!

Kunnen we iets voor je betekenen?

Stuur 'n bericht!

Neem contact met ons op
phone
Hé hallo! Wij zijn benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen. Stuur je ons een berichtje?
Dankjewel wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!