icon
arrow

Ook samenwerken?

Kom eens langs!

Neem contact op

Onze mogelijkheden

Wij produceren en ontwikkelen professionele audiovisuele producties in allerlei soorten en maten. Omdat we beschikken over de juiste apparatuur, kennis én ervaring kunnen we samen met jou een productie vanaf het concept tot een goed eindproduct ontwikkelen. We gaan uiteenlopende creatieve uitdagingen aan en vinden een prettige samenwerking met onze opdrachtgevers belangrijk.

icon

Animatie

Een animatie is dé tool om een product, dienst of specifieke boodschap op een laagdrempelige wijze uit te leggen aan de doelgroep. Luchtig, uniek en opvallend, maar altijd met een inhoudelijk sterke boodschap. Van commercial tot bedrijfsfilm; een animatie heeft vele mogelijkheden!

icon

Bedrijfsfilms

Er voor zorgen dat jouw boodschap en het verhaal van het bedrijf écht blijven hangen? Kies dan voor een bedrijfsfilm; authentiek en met gevoel passend bij het bedrijf! Wij kunnen je ook advies geven over hoe je met deze bedrijfsfilm een zo groot mogelijke impact kunt creëren!

icon

Digital content

Digital content, oftewel online video. En voor online geldt één gouden regel; kort maar krachtig! Jouw boodschap, wensen en ideeën worden verpakt in een typisch EyeMovement-jasje; korte, aantrekkelijke video’s waar iedereen op klikt!

icon

Videoclip

Hoe zorg je ervoor dat jouw nummer de aandacht krijgt? Juist; met een videoclip! Wij denken graag met je mee! Samen met onze gecertificeerde productieleider realiseren wij een compleet concept en dus jouw eigen, unieke videoclip; van concept en script tot opname en editing!

icon

TV Producties

TV, is dat nog wel van nu? Ja hoor! Belangrijk is dat je kwalitatief en onderscheidend bent. En toevallig; dat zijn wij! EyeMovement is gespecialiseerd in reality-TV, infotainment en entertainment in opdracht van zowel de publieke- als commerciële omroepen.

icon

Commercials

Met onze ervaring en expertise hebben wij een oog ontwikkeld voor sterke commercials. Met een op maat gemaakte commercial zorg je er niet alleen voor dat jouw product, dienst of bedrijf in de schijnwerpers komt te staan, maar ook dat jouw boodschap de juiste doelgroep prikkelt!

icon

Recruitmentfilm

Op zoek naar nieuwe collega’s en ben je de traditionele vacatures ook zo moe? Kies dan voor een recruitment-film! Zo draag je bij aan de Employer Branding van jouw organisatie en zorg je er voor dat jouw vacature opvalt. Met sollicitaties én collega’s als eindresultaat!

Kunnen we iets voor je betekenen?

Stuur 'n bericht!

Neem contact met ons op
phone
Hé hallo! Wij zijn benieuwd naar waar wij jou mee kunnen helpen. Stuur je ons een berichtje?
Dankjewel wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!